DE NACHT VAN DE 30 PLUSSERS

DE ZOERLA - WESTERLO            9 MAART 2019

Wie aan de dikste feestjes terugdenkt in De Zoerla, heeft ongetwijfeld één van deze kleppers achter de discobar weten staan. 

Onvergetelijke herinneringen op onze talloze populaire Scream-parties of andere knallende feestjes in onze regionen...

Deze hoeven we quasi niet meer voor te stellen. Van Antwerps Sportpaleis tot Moose bar Antwerpen, van Carré tot lokale fuif, binnenland of buitenland... 

hij heeft er de dansvloer al wel in beweging gekregen

Met meer dan 150 gereleasde tracks wereldwijd, gouden platen met Fiocco, een nummer één hit in Nederland met Scoop en zelfs een top10 hit in USA en Frankrijk met DHT. H ij is één van de meest toonaangevende dj/producers van de jaren '90 die ons landje kende.

In de jaren '90 was er geen enkele commerciële dj zo populair en veelzijdig in onze regio en zelfs daarbuiten. Een man die trouwfeestklassiekers, rockanthems en andere mashups feilloos wist te combineren Eentje die Reflex Westerlo op de kaart wist te zetten en een stempel drukte op het uitgaansleven van mening feestvierder in de jaren '90

De Kempen maakt hij al een tijdje onveilig met zijn legendarische Chique Afterwork. Als beruchte feestmaker heeft hij zijn pluimen ook reeds verdiend op tal van andere Kempische parties en feestjes. 

Inmiddels staan er ook al heel wat clubs en festivals op zijn muzikale palmares.